Bij Computerservice Assen kunt u uiteraard terecht voor de aanschaf van een nieuwe computer, laptop, tablet of printer. Wij hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Mocht er na aanschaf toch een probleem zijn, dan komt onze monteur bij u langs om het probleem op te lossen.
 
Nieuwe desktop systeem:
Tijdens een kosteloos adviesgesprek bij u thuis inventariseren wij uw wensen. Voor nieuwe computerssystemen werken bij het liefst samen met Real PC. Real PC is een van de enige computerfabrikanten die 3 jaar garantie geven.
De standaard systemen van Real PC zijn uit te breiden met extra geheugen, een SSD of een grotere harde schijf of een andere videokaart. Ook zijn de Real PC systemen nog te leveren met Windows 7 en Windows 8.1
 
Tevens heeft Computerservice Assen een stand en klaar aanbiedingssyteem staan. Wilt u alles op wens laten bouwen? ook dit is geen probleem voor Computerservice Assen.
 
Nieuwe laptop
 
Er staan veel verschillende merken en modellen te krijgen, Computerservice Assen kijkt altijd na de beste aanbieding voor de beste prijs. Om problemen na aanschaf te voorkomen, adviseert onze adviseur altijd een laptop met een garantie van 2 jaar.
 
Gebruikte systemen
 
Ook gebruikte systemen zijn verkrijgbaar bij Computerservice Assen. We hebben zowel laptops zowel computersystemen. Alle gebruikte systemen zijn uitgebreid getest en voorzien van een legale Windows 7.
 
Computerservice Assen is een officieel door Microsoft erkende Refurbisher, dit houdt in dat wij met toestemming van Microsoft hardware mogen voorzien van nieuwere, danwel vernieuwde, Microsoft software licenties.
 
Alle microsoft registered refurbishers ondergaan een strenge toetsing van Microsoft om dit predikaat te mogen dragen.
Alvorens deze erkenning toe te wijzen aan een organisatie ondergaat deze organisatie een onderzoek en wordt door Microsoft de garantie gegeven dat alle processen en protcollen, zoals door Microsoft opgedragen, worden nageleefd.
Daarnaast zal Microsoft de werkzaamheden controleren en monitoren door middel van verplichte rapportages door de erkende Registered Refurbisher.

Met een Microsoft Registered Refurbhiser als partner zit U altijd goed!


contact Computer Service Assen