Laptops

Klik hier voor alle onze 2e ronde laptop's

CSA Lijn Intel 10e Generatie

SInds 14 januari 2020 wordt Windows 7 niet meer ondersteunt. WIj adviseren u over te stappen op Windows 10. Computerservice Assen kan hier hiermee helpen.
 
Op de volgende pagina vindt u meer informatie over onze upgrade diensten en een aanbieding om tegelijkertijd een SSD in te bouwen.
 
 
 
  Beoordelingen door onze klanten, i.s.m. The Feedback Company. "
 
 windows 7  Windows 10  
 
Deze dienst is kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

 

Microsoft stopt met Windows 7

 
Heeft u nog een PC of laptop met Windows 7? Op 14 januari 2020 stopt de ondersteuning van dit besturingssysteem.
U ontvangt vanaf dat moment geen technische update's meer. Computerservice Assen biedt de Windows 7 overstapservice aan.
 
In de meeste gevallen kunnen wij uw Windows 7 systeem voor u upgraden naar Windows 10 voor € 79,00 incl. een beveiligingsrapport.
 
U kunt dagelijks langs komen met uw apparaat, Komt u voor 10:00 uur. dan kunt u in de meeste gevallen uw apparaat weer na 17:00 ophalen.
 

Ondersteuning loopt af op 14 januari 2020

Microsoft heeft meer dan een jaar geleden aangekonidgd te stoppen met Windows 7. Eerder gebeurde dit al met Windows XP (8 april 2014) en Windows Vista (11 april 2017).
Windows 7 werd uitgebracht op 22 oktober 2009 en had op dat moment al aangegeven dat het 10 jaar ondersteuning zou geven. 
 
Net als computers met Windows XP en Windows Vista kunt u gewoon door blijven werken op uw computer. Echter u ontvangt na 14 januari 2020 geen update's meer. uw PC wordt kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's. Indien er een bug (fout) ontdekt wordt zal deze niet meer gerepareerd worden, het wordt voor hackers veel eenvoudiger om toegang tot uw computer en uw bestanden te krijgen. Een goed Internetsecurity pakket is geen garantie dat u na 14 januari 2020 veilig kunt werken.
 
Internetbankieren
Banken verwachten dat u, bij verbinding maken met Internetbankieren, werkt met een veilig en bijgewerkt systeem. Na 14 januari is dit met Windows 7 systemen niet langer het geval. Mocht uw bankrekening gehacked worden, is het nog maar de vraag hoe banken daarmee omgaan en u schadeloos stellen.
 
AVG-Wetgeving
Verwerkt u persoonsgegevens op uw computer? In dat geval is het volgens de AVG-wetgeving verplicht te werken met software die up-to-date is. Mocht u na 14 janauri 2020 persoonsgegevens verwerken met een computer met Windows 7, bent u in feite strafbaar.
 
Niet wachten
Computerservice Assen adviseert u niet te wachten tot het laatste moment, uit cijfers blijkt dat 19% van de computers nog voorzien zijn van Windows 7. Net als in 2012, met het stoppen van Windows XP, verwachten we dat veel mensen op het laatste moment alsnog overstappen. Computerservice Assen kan op dat moment niet meer garanderen dat uw computer binnen 1 dag weer klaar is.
 
Waarom zou u de computer laten upgraden door Computerservice Assen?
 
  • Computerservice Assen is door Microsoft officieel aangesteld om vragen te  beantwoorden, problemen op te lossen en upgrades uit te voeren. Onze monteurs hebben hiervoor een training gevolgd van Microsoft Nederland.
  • Bij Computerservice Assen wordt altijd een volledige back-up gemaakt. Mocht er zich een probleem voordoen, dan kunnen wij uw computer altijd terugbrengen naar de oorspronkelijke staat. De back-up wordt op uw eigen computer gezet. Computerservice Assen bewaart dus geen back-up voor u.
  • Uw computer wordt opgehaald en de volgende dag later (of eerder) bij u afgeleverd. U hoeft de computer dus niet zelf te brengen.
  • Bij aflevering wordt alles aangesloten en getest: uw internetverbinding, uw e-mail, uw printer en andere apparatuur. Werkt er iets niet? Dan wordt dit opgelost door de monteur
  • Ook indien u later vragen heeft, kunt u terecht bij Computerservice Assen. 

 

Computerservice Assen is Official Partner van Microsoft Windows 10 check-in. Dat betekent dat gebruikers bij ons terecht kunnen met vragen over het nieuwe besturingssysteem of bij problemen met de upgrade. Computerservice Assen heeft hiervoor een speciale training gedaan.
 
windowschecking

Hier vindt u de systeemeisen voor Windows 10.